Rådgivningsenheten för offentlig upphandling betjänar

På evenemanget Case-onsdag november 2024 diskuteras favoritfall

Vi ordnar årets sista Case-onsdag på Teams 27.11.2024 kl. 10.00–11.30 med fokus på rättspraxis. Den här gången diskuteras rådgivningsenhetens sakkunnigas favoriter inom rättspraxis 2024. Fallen har inte tagits upp under tidigare Case-onsdagar. 

Evenemanget är avsett endast för upphandlande enheter som avses i upphandlingslagen och deltagande förutsätter att man anmäler sig på förhand.

Anmälan

  • Anmälningstiden går ut 25.11.2024 kl. 16
  • Anmäl dig här (Webropol)
  • Tyvärr kan vi inte kan ta emot anmälningar i efterhand.

Deltagande

Teams-länken som behövs för att delta skickas på tisdag 26.11 till de anmälda.

Ställ frågor på förhand eller under evenemanget

Du kan skicka frågor och önskemål inför Case-onsdagen på förhand via anmälningsblanketten eller per e-post på adressen upphandling(at)kommunforbundet.fi. 

Evenemanget hålls på Teams. Det är möjligt att ställa frågor under evenemanget. Vi behandlar de frågor som kommit in inom ramen för temat och tidtabellen. 

Material

Evenemanget spelas inte in. Presentationsmaterialet kommer att publiceras på denna webbsida inom cirka en vecka från evenemanget.

Rådgivningsenheten för offentlig upphandling informerar om evenemang på sin webbplats, i nyhetsbrevet Upphandlingsinfo och på sitt LinkedIn-konto (Julkisten hankintojen neuvontayksikkö).

Den största delen av rådgivningsenhetens evenemang riktar sig till upphandlande enheter som avses i upphandlingslagen. Rådgivningsenheten för offentlig upphandling har rätt att begränsa rätten att delta för anmälda som inte hör till målgruppen.

Frågor kring tillämpningen av upphandlingslagen och förfaranden vid offentlig upphandling

Vi betjänar upphandlande enhet i ärenden som gäller offentlig upphandling, speciellt rådgivning om lagstiftningen. Vi rekommenderar att du i första hand använder vår serviceadress.