Rådgivningsenhetens tjänster

Rådgivningskliniken i september handlar om upphandlingar i enlighet med bilaga E

Vi ordnar en svenskspråkig rådgivningsklinik den 6 september 2024. Kliniken fokuserar på upphandlingar gällande social- och hälsovårdstjänster och andra särskilda tjänsteupphandlingar. Under skolningen går vi igenom, vad man ska ta i beaktande när man konkurrensutsätter dessa tjänster i bilaga E.

Temat behandlas av vår specialsakkunnig Niina Ruuskanen med stöd av andra sakkunniga vid rådgivningsenheten för offentlig upphandling. 

Evenemanget är riktat till upphandlingsenheter. 

Evenemanget

Fredag den 6 september 2024 kl. 9–10.

Anmälan

  • Du kan delta i rådgivningskliniken endast genom en förhandsanmälan. Anmäl dig senast innan onsdagen den 4.9. kl. 16.  
  • Anmäl dig via denna blankett (Webropol).  
  • Tyvärr kan vi inte motta anmälan efter den ovannämnda tidpunkten. 

Fråga i förväg och under evenemanget 

Du kan ställa förhandsfrågor gällande temat i anmälningsblanketten eller per mejl via mejladressen upphandling@kommunförbundet.fi 

Evenemanget ordnas i form av ett teams-evenemang. Du kan även ställa frågor under evenemanget. Vi behandlar frågorna i mån av möjlighet inom ramen för temat och tidtabellen.

Du får mest sannolikt svar på din fråga om du skickar den till oss i förväg i samband med anmälan.

Material

Presentationsmaterialet publiceras på denna nätsida ungefär inom en vecka av evenemanget. 

Rådgivningsenheten för offentlig upphandling informerar om sina evenemang på sin nätsida, i Hankintainfo-nyhetsbrevet samt på sitt LinkedIn-konto JHNYneuvoo. 

Största delen av rådgivningsenhetens evenemang är riktade till i upphandlingslagen avsedda upphandlingsenheter. Rådgivningsenheten behåller rätten att begränsa deltagande av sådana personer som inte tillhör evenemangets målgrupp. 

Frågor kring tillämpningen av upphandlingslagen och förfaranden vid offentlig upphandling

Vi betjänar upphandlande enhet i ärenden som gäller offentlig upphandling, speciellt rådgivning om lagstiftningen. Vi rekommenderar att du i första hand använder vår serviceadress.

Läs mer om dessa teman